bruisende zaken

Vind je balans!

Vind je balans!

01-08-2024

Karlijn Hubers heeft een passie voor yoga en wil anderen kennis laten maken met deze bewegingsvorm. Ze biedt groepslessen in yoga, pilates en meditatie aan in Roosendaal en reikibehandelingen en soundhealing sessies in Oud Gastel. “Alles draait om het vinden van de juiste balans tussen lichaam en geest.”

Karlijn biedt vinyasa flow en yin yoga aan. “Vinyasa flow biedt balans tussen dynamiek en ontspanning en verbetert flexibiliteit en kracht. Yin yoga richt zich meer op ontspanning met houdingen die je langere tijd vasthoudt.” Ook kinderyoga is mogelijk. “Elke les is uitdagend en laat je wekelijks meer bereiken.” Alternatieve behandelwijzen Privélessen zijn beschikbaar in Oud Gastel en op locatie. Bij specifieke klachten kunnen reikibehandelingen of bergkristallen soundhealing sessies helpen. “We kijken samen wat het beste bij jou past om je weer verder te helpen.” Tijdens activiteiten is Karlijn niet telefonisch bereikbaar. Voor meer informatie, stuur een mail (yoga.and.meditation.by.karlijn@gmail.com) of een WhatsApp (06-10416307).

Yoga and meditation by Karlijn Locaties: Roosendaal en Oud Gastel yoga.and.meditation.by.karlijn@gmail.com 06-10416307 www.yogaandmeditationbykarlijn.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10186 Sweet Queen