bruisende zaken

Heerlijk genieten van verse vis

Heerlijk genieten van verse vis

01-09-2024

Roy van Leest was de vaste palingleverancier van de viswinkel aan de Nieuwe Markt in Roosendaal. Toen de eigenaren te kennen gaven dat ze op zoek waren naar iemand die de winkel wilde overnemen, greep Roy deze kans samen met zijn vrouw Rachel met beide handen aan. Sinds 1 januari van dit jaar zijn zij dan ook de nieuwe eigenaren. “Het assortiment is ongeveer hetzelfde gebleven, maar we hebben wel een frissen wind door de winkel laten waaien”, vertelt Rachel enthousiast. “Die is daardoor nu weer helemaal van deze tijd.”

“We hebben met name het eetgedeelte vernieuwd, waardoor er nu tussen de twintig en dertig mensen bij ons kunnen lunchen. De komende tijd willen we daar meer mee gaan doen, ook richting bedrijven.” Daarbij denken ze ook aan het organiseren van oester- en haringparty’s op locatie of in de winkel gevestigd aan de Nieuwe Markt.

Verser dan vers

Het assortiment van Visgilde De Nieuwe Markt is zeer uitgebreid. “Van diverse soorten verse vis tot tapas hapjes, dagvers belegde broodjes en salades. Daarnaast hebben we soep en gezonde maaltijden als tagliatelle met zalm en paella. We gebruiken nog veel van de recepten van de vorige eigenaar, maar daar hebben we wel onze eigen draai aan gegeven. Verder spelen we in op het seizoen. Momenteel hebben we bijvoorbeeld ook barbecueschotels, inclusief andere dingen die je nodig hebt voor een geslaagde barbecue, zoals kruiden en sauzen. We onderscheiden ons door alles zoveel mogelijk vers te bereiden, dat is toch het smakelijkst.”

Beleving

Beleving is eveneens belangrijk, aldus Rachel. “Zo staat er altijd een medewerker om de haring vers voor jou te snijden.” Het team van Visgilde De Nieuwe Markt staat bovendien altijd klaar om je advies te geven over de bereiding. “Het is hard werken. We maken lange dagen, maar het geeft tegelijkertijd veel energie om klanten op onze manier blij te kunnen maken!”

Visgilde De Nieuwe Markt Nieuwe Markt 22 Roosendaal 0165-534750 info@denieuwemarkt.visgilde.nl www.denieuwemarkt.visgilde.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10186 Sweet Queen