bruisende zaken

Je bent welkom!

Je bent welkom!

01-09-2024

Of je nu zin hebt in een goede kop koffie met gebak, een lekkere lunch of gewoon een borrel, bij Brasserie Bij Wit in Oudenbosch is iedereen meer dan welkom. “Bij ons ervaar je nog de echte Brabantse gastvrijheid”, vertelt eigenaar Walter de Wit trots. “Nieuwsgierig? Kom het dan gewoon zelf eens ervaren, we staan zes dagen in de week voor je klaar!”

Hoewel hij zichzelf ‘pas’ een jaar de nieuwe eigenaar van Brasserie Bij Wit mag noemen, is Walter allesbehalve een onbekend gezicht in Oudenbosch. “Ik run hier ook al meer dan 25 jaar een cafetaria, maar vond het tijd om mijn horizon te verbreden.” Toevallig verkochten de vorige eigenaren op dat moment de Brasserie en gaf een vriendin, Chanda, aan dat ze er wel bedrijfsleider wilde worden. Een optelsom die Walter deed besluiten de zaak over te nemen. “Een keuze waar ik nog geen moment spijt van heb gehad, want je ziet de mensen hier echt genieten en dat geeft enorm veel voldoening!” Sinds de overname heeft Walter zijn eigen draai aan Brasserie Bij Wit gegeven en ben je er welkom voor koffie met gebak, een borrel of een echt lekkere lunch. “Vanaf het moment dat we ’s ochtends de deuren openen, komen de mensen al binnen. Helemaal als de zon schijnt, want dan is het heerlijk genieten op ons terras.” Op welk moment van de dag je ook komt, de Brabantse gastvrijheid staat hier altijd hoog in het vaandel, net als gezelligheid en een ongedwongen sfeer. “Aan poespas doen we hier niet. Goed is gewoon goed en lekker is gewoon lekker!” En hoewel ze sinds de overname geen diner meer serveren, zijn er nog steeds wel mogelijkheden voor de avonduren. “In de avonduren is de zaak af te huren voor besloten feesten, partijen en andere activiteiten. Ook op dat vlak is er hier namelijk heel veel mogelijk!”

Brasserie Bij Wit | Jezuietenplein 1, Oudenbosch | 0165-329477 | Eigenaar: Walter de Wit | www.bijwit.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10186 Sweet Queen