bruisende zaken

Onbeperkt tafelen voor een vaste prijs

Onbeperkt tafelen voor een vaste prijs

01-08-2024

Sinds kort is Roosendaal een nieuwe culinaire hotspot rijker: Heinde Roosendaal aan de Raadhuisstraat. “Hét adres voor een leuk, lekker én betaalbaar avondje uit”, aldus de trotse eigenaresse Alicia Portier. “Bij ons kun je namelijk onbeperkt tafelen voor een vaste prijs en zelfs de drankjes zijn inbegrepen, en dat zónder tijdslot. Een uniek concept, helemaal in deze tijd waarin alles juist steeds duurder wordt.”

een zeer uitgebreid en gevarieerd aanbod aan wereldse gerechtjes

Alicia wordt meteen enthousiast als ze het over haar restaurant heeft. “Ik droomde altijd al van een eigen horecazaak en die droom is hiermee in vervulling gegaan. Het concept van Heinde kende ik zelf al van een aantal van hun andere locaties, waar ik telkens onder de indruk was van de zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Ik ben dan ook heel blij dat ik mij nu bij dit concept aan heb mogen sluiten.” Op de kaart van Heinde vindt je een zeer uitgebreid en gevarieerd aanbod aan wereldse gerechtjes. “Allemaal in tapas formaat, waardoor je op een avond verschillende dingen kunt proeven. Want bij ons is onbeperkt tafelen ook echt onbeperkt tafelen. Voor € 37,50 per persoon (van vrijdag tot en met zondag € 42,50 per persoon) kun je de hele avond, tot aan de laatste ronde, genieten van de lekkerste gerechtjes en dranken. Een zeer eerlijke prijs die een heerlijk avondje uit voor een hele brede groep toegankelijk maakt. En dat is ook precies wat we willen uitstralen met Heinde, want iedereen is bij ons welkom en op de kaart staat voor ieder wel wat wils. Oók als je bijvoorbeeld uitsluitend vegetarisch eet of last hebt van bepaalde allergieën. Laat het ons weten en we kunnen er rekening mee houden.” Wie nu verwacht bij Heinde in een ‘typische all you can eat zaak’ terecht te komen, heeft het mis. “Qua uitstraling zijn we echt een stuk luxer en voelt het alsof je in een ‘gewoon restaurant’ zit. Alleen is bij ons de rekening na afloop een stuk leuker voor je portemonnee en je humeur!”

Bedrijf: Heinde Roosendaal • Raadhuisstraat 70 Roosendaal • Tel . 06-53676969 • Eigenaar: Alicia Portier • www.heinde.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


09805 - De Bell Schilderwerken