Geniet

Restaurant 1857

Restaurant 1857

01-09-2024

Bij Restaurant 1857 draait het niet alleen om eten, maar om een complete culinaire ervaring waarin luxe en verfijning samenkomen.

Joke en Joey van Heesbeen, het gepassioneerde duo achter het restaurant, creëren gerechten met ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Hun liefde voor goed eten, verse producten en verrassende smaakcombinaties zorgt voor een onvergetelijke avond. Het stijlvolle pand en de gedrevenheid van het team maken de ervaring compleet. Bij 1857 staan vakmanschap en gastvrijheid centraal, met als doel iedere gast een unieke beleving te bieden. Boek een tafel en ontdek de culinaire verrassingen van Restaurant 1857.

Molenstraat 18, Roosendaal | 0031 (0)165 85 08 09 www.restaurant1857.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08861 - Inspirante