column

Passie voor opruimen

Passie voor opruimen

01-09-2024

Wat is jouw passie? Wat is passie eigenlijk? Passie betekent ‘hartstocht’ en is een intens enthousiasme voor iets wat je doet; een handeling waar je blij van wordt!

Mijn grote passie is OPRUIMEN!!! Ik ben een enthousiaste organizer en steek graag mijn handen uit de mouwen, terwijl ik jou begeleid om je doel te bereiken.

Ik bied begeleiding aan op het gebied van opruimen en (re)organiseren van je fysieke spullen; (re)organiseren van je administratie; het maken van keuzes en georganiseerd inpakken vóór een verhuizing; gestructureerd uitpakken ná een verhuizing; Daarnaast help ik je bij het vinden van een oplossing voor de spullen die je niet meer ‘dienen’, die een tweede leven verdienen.

Ik doe dit met veel plezier voor zowel particuliere als zorgklanten (via de WMO en WLZ) in de gemeenten van de Brabantse Wal.

Bel, app of mail me voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Samen zorgen we voor rust en ruimte in jouw (t)huis!

Ik woon in Bergen op Zoom en werk namens Hart voor Opruimen als KIWA-gecertificeerd Professional Organizer. Ik help jou met het efficiënt opruimen en organiseren van je ruimten en administratie. Daarnaast bied ik ondersteuning bij ontspullen voor een verhuizing en bij overzichtelijk inrichten na een verhuizing.

Hart voor Opruimen | 06 - 81940091 | hallo@hartvooropruimen.nl | www.hartvooropruimen.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08861 - Inspirante