BRUISENDE COLUMN

Transformeer  je stijl

Transformeer je stijl

30-11--0001

Ben je telkens weer trouw aan dezelfde spijkerbroek? Voelt je garderobe als een grijze muis die weinig over jou vertelt? Het is tijd voor een frisse wind! Voeg wat kleur toe aan je dag door jezelf verleidelijker en verrassender te kleden. Ontdek een nieuwe stijl die écht bij je past.

Wil jij een nieuwe look? Op www.nederlandbruist.nl vind je diverse ondernemers die je hierbij vast en zeker kunnen helpen.

Een nieuwe look begint bij je kapsel. Verzamel foto's van kapsels die je mooi vindt en neem ze mee naar je kapper. Hoe meer inspiratie je deelt, hoe beter je kapper begrijpt wat je wilt. Kies een kapper die niet alleen goed kan knippen, maar die ook beschikt over een scherp oog voor stijl en een luisterend oor. Een kapper die begrijpt wat jij wilt en die je kan helpen met deskundig advies op maat is essentieel voor het beste resultaat.

Let bij je keuze op de vorm van je gezicht. Een kapsel kan bepaalde kenmerken benadrukken of juist verzachten. Bespreek dit uitgebreid met je kapper, zodat jullie samen tot de meest flatterende keuze komen.

Een nieuwe look vraagt om lef. Als je twijfelt, plan dan je nieuwe kapsel vlak voor een vakantie. Zo heb je tijd om eraan te wennen. Valt het tegen? Dan is het model bij terugkomst al verzacht.

De ultieme outfit Een nieuwe look betekent een frisse garderobe. Dat hoeft niet drastisch te zijn, maar een opruimbeurt kan geen kwaad. Doneer kleding die je al meer dan een jaar niet hebt gedragen en zeg vaarwel tegen versleten items. Bepaal wat je wilt uitstralen met je nieuwe look. Blader door modebladen en laat je inspireren door verschillende stijlen. Kies uiteindelijk een look die écht bij je past.

Neem een vriend of vriendin mee op shoppingtrip. Pas zoveel mogelijk om te ontdekken wat je goed staat. Investeer in een paar basics en bouw je nieuwe stijl langzaam op. Vind je het spannend om in één keer met een nieuwe look op je werk te verschijnen? Combineer dan nieuwe stukken met je oude favorieten. Zo went je omgeving langzaam aan je vernieuwde stijl. Jouw nieuwe look bouw je net als een meesterwerk stap voor stap op.

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).