column

Voor de perfecte stemming!

Voor de perfecte stemming!

01-09-2024

Bij Simons Piano weten we hoe essentieel een goed gestemde piano is. Het is niet zomaar onderhoud; het is ervoor zorgen dat jouw muziek precies zo klinkt zoals het bedoeld is. Briljant, helder en emotievol. Onze stemmer? Die is vriendelijk, super bekwaam, en net zo gepassioneerd over muziek als jij. Of je nu in je woonkamer speelt, lesgeeft, of schittert op een podium, de juiste toon zet de toon. En we snappen dat bij Simons Piano als geen ander.

Kwaliteit en vakmanschap

We houden van wat we doen, en dat voel je in elke interactie, in elke noot die weer perfect klinkt na onze touch. Dus, heeft je piano een beetje liefde nodig om weer helemaal in tune te komen? Kom dan langs bij Simons Piano. We zorgen ervoor dat je weer verliefd wordt op je piano, elke keer als je speelt. Perfect gestemd, klaar voor jouw volgende meesterwerk.

Kraaivenstraat 25-11 Tilburg | info@simonspiano.nl | 013-5425374 Volg ons op SimonsPianohandel en simonspiano1917 | www.simonspiano.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11031 -Zuster Evie Waspik