bruisende zaken

Proef de lekkerste koffie bij Koffiebakkers!

Proef de lekkerste koffie bij Koffiebakkers!

01-08-2024

Na 10 jaar bij de Efteling te hebben gewerkt, vond Tom Bakkers het tijd om een lang gekoesterde droom, het openen van een eigen koffie- en lunchcafé, waar te maken. In winkelcentrum de Hovel te Goirle, zijn geboorteplaats, vond hij de perfecte locatie. Begin 2019 opende Koffiebakkers de deuren. Tom begon alleen, maar inmiddels heeft hij negen enthousiaste medewerkers om zich heen verzameld. “Daar ben ik best trots op. Iedere dag doen we samen ons uiterste best om het onze gasten naar de zin te maken.”

‘Alles wordt zoveel mogelijk vers bereid’

Bij Koffiebakkers is het aangenaam toeven dankzij de knusse, huiselijke sfeer. Is het mooi weer? Dan kun je neerploffen op het ruime terras. “Het is een relatief kleine zaak dus ook al kom je alleen, er is altijd wel iemand waar je een praatje mee kunt maken. Of je nu alleen even een kopje koffie wilt drinken, lekker wilt lunchen, of de dag wilt afsluiten met een gebakje, het kan allemaal.”

Huisgemaakt en lokaal

Natuurlijk kun je bij Koffiebakkers terecht voor een uitgebreid koffieassortiment. “Volgens onze klanten de lekkerste koffie van Goirle”, zegt Tom met een knipoog. Verder is er heerlijk gebak en heb je de keuze uit diverse lunchgerechten. “Alles is huisgemaakt en bereid met verse, waar mogelijk lokale ingrediënten, en dat proef je. Onze slagersham komt bijvoorbeeld van de Walhoeve uit Goirle en we gebruiken honing van een plaatselijke imker.” Veel producten zijn tevens te koop bij Koffiebakkers, evenals leuke cadeautjes en ansichtkaarten.

Eenvoudige gerechten

De lunchkaart bestaat uit eenvoudige maar smakelijke gerechten. “Van een broodje gezond en een 12-uurtje tot een uitsmijter en maaltijdsalades. Hardlopers zijn onze Club Sandwich en ons Boerensmoske. Van bijna alles kunnen we ook een vegetarische variant maken, en we kunnen tevens rekening houden met speciale wensen zoals een lactose- en/of glutenvrij dieet.”

Blijven vernieuwen

Het terras is pas onder handen genomen. In de toekomst wordt ook binnen het meubilair vernieuwd. “We willen onze gasten blijven verrassen!”

Tip: Ook afhalen en bezorgen zijn mogelijk.

De Hovel 18, Goirle | 013-7370181 | info@koffiebakkers.nl | www.koffiebakkers.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10981 - Alma Forsa