bruisende zaken

Outfits waar je blij van wordt!

Outfits waar je blij van wordt!

01-08-2024

Houd jij van kleding waar je vrolijk van wordt, outfits die net even anders zijn dan iedereen draagt? Dan kunnen we je één tip geven: ga eens een kijkje nemen bij Queenz Fashion & Beauty in Rosmalen. Zussen Marieza en Dena helpen je graag een outfit te vinden die bij jou past en waar jij blij van wordt.

“Eigenlijk is deze winkel voor ons een uit de hand gelopen hobby”, lacht Marieza. “Tien jaar geleden begonnen Dena en ik vanuit onze gedeelde passie voor fashion met de verkoop van zelfgemaakte sieraden op markten. Destijds verkochten we er als extraatje ook wat kleding bij. Dat laatste is echter zó gegroeid dat we vier jaar geleden onze eigen winkel openden: Queenz Fashion & Beauty. In eerste instantie in Vlijmen, maar sinds februari van dit jaar zitten we in een leuk pand in Rosmalen.” Wie een stap over de drempel van de winkel van de zussen zet, kan eigenlijk niet anders dan vrolijk worden. De winkel zelf is gezellig ingericht, maar ook de kleurrijke én betaalbare collectie nodigt uit tot heerlijk snuffelen. “En dat kan bij ons altijd, want iedereen is welkom, ook als je alleen maar even rond wilt kijken. Zie je vervolgens iets dat je wil passen, dan adviseren we je maar al te graag – als je dat tenminste wil – en daarbij zijn we altijd eerlijk. We hebben namelijk liever dat iemand écht blij is met een aankoop dan dat we puur verkopen om het verkopen. Dat houdt het werk ook voor ons leuk en zorgt dat het eigenlijk nog steeds meer voelt als een hobby dan als werk.” De winkel van Marieza en Dena is geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Daarnaast zijn de zussen ook nog steeds door het hele land te vinden op Ibizamarkten, veelal vergezeld door hun ‘mascotte’, hond Kenzo, die ook zijn vaste plekje heeft in de winkel.

Bedrijf: Queenz Fashion & Beauty Vreeburg 5, Rosmalen • 06-30735730 Eigenaren: Marieza en Dena Taks www.queenzfashion.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).