column

10 Onmisbare Tips voor een Stralende Zomerhuid

10 Onmisbare Tips voor een Stralende Zomerhuid

01-08-2024

De zomer is het perfecte moment om te stralen met een gezonde, glanzende huid. Volg deze 10 huidverzorgingstips om jouw huid te beschermen en te laten stralen in de zomerzon:

Dagelijkse hydratatie:

Begin je dag met een hydraterende crème om je huid soepel en gehydrateerd te houden. Zoek naar producten met hyaluronzuur voor extra vocht.

Grondige reiniging:

Reinig je gezicht twee keer per dag met een milde reiniger om vuil, zweet en make-up te verwijderen zonder je huid uit te drogen.

Exfolieer regelmatig:

Gebruik één tot twee keer per week een milde exfoliant om dode huidcellen te verwijderen en de natuurlijke glans van je huid te onthullen.

Voedende serums:

Integreer antioxidanten zoals vitamine C-serums in je routine om je huid te beschermen tegen vrije radicalen en om een gezonde glans te bevorderen.

Zonnebrandcrème:

Gebruik elke ochtend een zonnebrandcrème met SPF 30 of hoger, liefst met een minerale filter. Vergeet niet om elke twee uur opnieuw aan te brengen, vooral na zwemmen of zweten.

Aftersun verzorging:

Gebruik na blootstelling aan de zon een kalmerende after-sun lotion of aloë vera-gel om je huid te hydrateren en te herstellen.

Nachtelijke verzorging:

Breng voor het slapengaan een voedende nachtcrème aan om je huid te helpen herstellen en verjongen terwijl je slaapt.

Verfrissende mists:

Houd een hydraterende gezichtsspray bij de hand om je huid gedurende de dag te verfrissen en hydrateren.

Beschermende kleding:

Draag een hoed en lichtgewicht, ademende kleding om je huid te beschermen tegen de zon.

Gezond eten en drinken:

Vergeet niet om veel water te drinken en antioxidantenrijke voedingsmiddelen te eten zoals bessen, noten en groene bladgroenten om je huid van binnenuit te voeden.

Door deze tips te volgen, houd je je huid stralend en gezond, klaar om te genieten van de zon. Bescherm, verzorg en straal deze zomer! Wil jij een advies op maat? Neem dan contact met ons op.

Praktijk voor natuurlijke huidverbeterende gezichts- en lichaamsbehandelingen.

”Lekker in je vel geeft een stralend uiterlijk” CLIËNTENERVARINGEN ‘‘Na een traject van 10 behandelingen, waaraan ik begon in een burn-out met ook heel veel lichamelijke pijnklachten voel ik mij herboren. uit de grond van mijn hart, DANKJEWEL!!”

Voor meer tips lees onze blog op de website.

Pastoriestraat 4, Made 06-24316949 www.miramibeauty.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08270	Gordijncentrum