column

Zonnige herinneringen en een veelbelovende herfst in Oisterwijk

Zonnige herinneringen en een veelbelovende herfst in Oisterwijk

01-09-2024

De scholen zijn weer begonnen! We kunnen in ieder geval zeggen dat we hebben genoten van een toch wel vochtige, maar mooie zomer. Ook zien we de dagen weer korter worden en de collecties in de winkels, net als de menukaarten van de horeca, worden weer aangepast aan het seizoen. Dat heeft ook wel weer iets.

Vorige maand hebben we de succesvolle filmavonden gehad op het Lindeplein en deze maand beginnen we het eerste weekend op zondag (Koopzondag) met het wielerfestijn “Brabants Mooiste”. De organisatie heeft de start en finish op De Lind en wordt gesteund door weer meer inschrijvingen voor hun toertochten dan in de vorige edities. Dus in combinatie met de koopzondag is dat een garantie voor vele bezoekers. Winkelen en genieten van de horeca, dat is Oisterwijk! Op zaterdagavond 7 september is het evenement Oisterwijk in Concert op het Lindeplein. De avond is uitverkocht, maar je kunt wel genieten vanaf de zijkanten van het concert. De horeca heeft daar statafels geplaatst en de bezoekers worden eventueel voorzien van drankjes en hapjes. Het zicht is er overigens prima.

Wat ons ook erg blij maakt, is het feit dat de komende periode een aantal leegstaande panden weer wordt gevuld met nieuwe initiatieven. Er zijn trouwens wat wisselingen in aantocht bij bestaande locaties met andere ondernemers en branches. Hopelijk kan ik in de volgende column meer van dit soort nieuws brengen.

Na de vakantieperiode gaan we weer over naar de orde van de dag. Binnenkort presenteren we de nieuwe opzet van WinterglO’w. Je kunt je trouwens nu al inschrijven of aanmelden als deelnemer of artiest voor dit evenement op 13 december.

Kijk hiervoor op www.winterglowoisterwijk.nl.

Geniet nog even van de (na)zomer! Ook nog benieuwd naar meer nieuwtjes, informatie en agenda? Lees dan deze column en kijk vooral op: www.bezoekoisterwijk.nl

Ook nog benieuwd naar meer nieuwtjes, informatie en de agenda? Lees dan deze column en kijk vooral op: www.bezoekoisterwijk.nl

Koop lokaal bij onze ondernemers: Tot ziens in Oisterwijk, Parel in ’t Groen!

Centrummanager info@cm-oisterwijk.nl www.bezoekoisterwijk.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


06138 - 't Stationneke