bruisende zaken

Café de Knuist: De gezelligheid van een bruin café

Café de Knuist: De gezelligheid van een bruin café

01-09-2024

Al sinds 1928 een gevestigde naam in Oisterwijk: Café de Knuist aan de Tilburgseweg. Sinds afgelopen juni onder de bezielende leiding van Natasja Wolfs. “Bij ons vind je nog de ouderwetse gezelligheid van een klein bruin café, maar dan wel in een ietwat gepimpte setting.”

kleinschaligheid is onze kracht

Ze is weliswaar nieuw achter de tap van Café de Knuist, maar Natasja is allesbehalve een nieuwkomer in de horeca. “Ik werk al jaren met heel veel plezier in de horeca”, vertelt ze. De droom van een eigen zaak had ze echter niet heel sterk, tot ze zag dat Café de Knuist wel een oppepper kon gebruiken. “Ik kwam al een tijdje in het café en merkte dat ze hulp nodig hadden. Die hulp heb ik aangeboden met als gevolg dat ik hier sinds juni volop aan de bak ben.” Sinds de komst van Natasja is er wel het een en ander veranderd binnen Café de Knuist. “Het gezellige sfeertje dat kenmerkend is voor een klein bruin café is hetzelfde gebleven, maar ik heb de boel wel flink veranderd. Zo is de ingang compleet vernieuwd en heb ik ook een darthoek gecreëerd waar inmiddels door heel wat mensen gebruik van wordt gemaakt. We organiseren nu zelfs een eigen rankingtoernooi.” Van woensdag tot en met zondag is Café de Knuist hét adres om omringd door leuk gezelschap een lekker drankje te drinken en/of een pijltje te gooien. “Onze kleinschaligheid is meteen onze kracht”, vertelt Natasja enthousiast. “Want daardoor is het al snel gezellig druk.” Een ander groot pluspunt zijn de prijzen die ze hier hanteren: niet te hoog, precies wat past bij een klein café. “Bovendien heb ik nog de nodige plannen voor de toekomst van het café. Zo zou ik volgend jaar bijvoorbeeld graag een terras erbij hebben. Maar ook zonder terras is het hier nu al supergezellig, dus kom vooral eens langs voor een lekker drankje.”

Eigenaar: Natasja Wolfs | Tilburgseweg 41, Oisterwijk | 06-30234752 | Café de Knuist

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04737 - Huidzorg Unique