BRUISENDE COLUMN

Verrassend terrassen

Verrassend terrassen

30-11--0001

Net terug van vakantie, maar wil je dat ontspannen gevoel nog even vasthouden? Je hoeft niet ver te reizen om het vakantiegevoel opnieuw te beleven. In eigen land zijn er volop mogelijkheden om jezelf te verrassen met een terrasje nieuwe stijl. Zo waan je je weer even op je favoriete plekje in het zonnige Zuid-Europa.

Wil jij ook nieuwe terrasjes ontdekken? Op www.nederlandbruist.nl vind je diverse ondernemers die je hierbij vast en zeker kunnen helpen.

Op vakantie is het de normaalste zaak van de wereld: buiten ontbijten. Of je nu geniet op het balkon van je hotel, bij je tent of in dat gezellige bakkerijtje om de hoek. Maar heb je ooit je eigen stad zien ontwaken? Sta op een mooie ochtend vroeg op en geniet van een ontbijt op een terras. Veel cafés, restaurants of hotels bieden aantrekkelijke ontbijtarrangementen aan. Voor minder dan 10 euro geniet je van verse jus, een cappuccino, en heerlijke broodjes. Terwijl jij rustig wakker wordt, zie je hoe de stad tot leven komt. De winkels gaan open, mensen haasten zich naar hun werk, en jij zit er ontspannen en tevreden.

Exotisch dineren Na een lange werkdag toch nog genieten van het mooie weer? Een diner op het terras is de perfecte manier om je avond te beginnen. Natuurlijk kun je kiezen voor een lichte maaltijdsalade of wat borrelhapjes, maar als je écht het vakantiegevoel wilt terughalen, kies dan voor een exotisch diner. Bezoek het terras van een Italiaans, Grieks of Frans restaurant in de stad. Begin de avond met een Italiaanse Scroppino of een Griekse ouzo en je bent direct weer terug in de sfeer van je laatste vakantie. De smaken en geuren brengen je in zomerse sferen, en je avond kan niet meer stuk.

Ontdek nieuwe plekjes Zin in een nieuwe ervaring? Ga op zoek naar terrassen die je nog niet kent. Misschien is er een restaurant met een verborgen stadstuin, een gezellig terras op een binnenplein, of een sfeervolle plek aan de rand van de stad. Ook buiten je woonplaats zijn er verrassende terrasjes te vinden. Rij naar een nabijgelegen dorpje of zoek een terras bij een jachthaven, waar je geniet van het uitzicht op de voorbijvarende boten. Of bezoek dat charmante zaakje midden in het bos voor een unieke terraservaring. De mooiste plekjes vind je vaak dichterbij dan je denkt.

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10884 - Schildersbedrijg Swaans