column

Nog voplop zomer en van alles  te beleven in Oisterwijk

Nog voplop zomer en van alles te beleven in Oisterwijk

01-08-2024

De zomer is alweer op de helft. De kermis is voorbij en op veel plaatsen is er nog volop keuze in de uitverkoop. Ook mogen nog velen gaan genieten van een welverdiende vakantie. Veel plezier!

Traditioneel gaan in deze maand ook de filmavonden op het Lindeplein weer van start. Voor meer informatie kun je terecht op hun social media, maar natuurlijk ook op BezoekOisterwijk.nl. Voor het weekend van 17 en 18 augustus staat er een Petanque toernooi gepland op de Lind.

Houdt u van fietsen? Schrijf je alsnog in voor het evenement Brabants Mooiste op zondag 1 september, ze hebben zelfs hun programma uitgebreid met meer categorieën. De week daarna op zaterdagavond 7 september kun je weer genieten van Oisterwijk in Concert. Voor beide evenementen kunt u ook hun websites raadplegen voor informatie. We zijn natuurlijk verheugd over het feit dat er wat beweging komt in de leegstand. Daar horen ook verhuizingen bij natuurlijk. Rituals is verhuisd naar een ander pand op de Lind en een Little Tree, een baby-spa, is geopend aan de Kerkstraat. De panden van de Dorpsherberg en de Blue Bar zijn verkocht en wachten op een nieuwe exploitant. Als ik de betrokkenen mag geloven is er toch wel hoop dat het spoedig zal worden ingevuld met een uitbater. Voor het centrum is het zowel voor de horecaondernemer(s) als de winkeliers en bedrijven in het centrum belangrijk dat er een wisselwerking is tussen het aanbod van beiden. Een versterking is het juiste woord. Dus snel open! Ook is er wat meer interesse, of zelfs meer, voor de leegstaande panden in het centrum. Omwille privacy kunnen we er niet veel over zeggen, maar het is veelbelovend. Overigens is in Oisterwijk de leegstand nog ver onder het gemiddelde. We zijn het alleen niet gewend hier. Mag ook gezegd worden toch? En tot slot: de Stationsstraat en Molenplein ondergaan een renovatie die start in september. De inrichting en riolering worden daarbij grondig aangepakt. Hopelijk gebeurt het snel en ondervinden we zo min mogelijk overlast.

Mocht je nog op vakantie gaan? Ik zou zeggen: geniet ervan! Ook nog benieuwd naar meer nieuwtjes, informatie en agenda? Lees dan deze column en kijk vooral op: www.bezoekoisterwijk.nl

Ook nog benieuwd naar meer nieuwtjes, informatie en de agenda? Lees dan deze column en kijk vooral op: www.bezoekoisterwijk.nl

Koop lokaal bij onze ondernemers: Tot ziens in Oisterwijk, Parel in ’t Groen!

Centrummanager info@cm-oisterwijk.nl www.bezoekoisterwijk.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


06138 - 't Stationneke