bruisende zaken

Babyspa en Babymassage The Little Tree

Babyspa en Babymassage The Little Tree

01-08-2024

Babyspa The Little Tree heeft haar deuren in het centrum van Oisterwijk geopend en biedt een unieke omgeving voor baby’s en hun ouders. Geïnspireerd door natuurlijke verzorging, met een focus op bezinning, welzijn en hechting, is The Little Tree een plek van rust in het drukke leven van jonge ouders.

Welkom nieuwe O'ndernemer Iedere maand presenteer ik vol trots een nieuwe ondernemer in ons mooie Oisterwijk, die vol vertrouwen de toekomst tegemoet ziet. Want shoppen in Oisterwijk staat garant voor een gezellig dagje uit!

The Little Tree is opgericht door Viviana van der Ven, dochter van twee apothekers, die haar passie voor zorg en welzijn heeft omgezet in een bijzondere plek waar liefde en aandacht centraal staan.

Het heeft enkele jaren geduurd voordat ze deze droom kon realiseren. Na veel plannen, het vinden van de perfecte locatie aan de Kerkstraat 3 en een uitgebreide verbouwing van 3 maanden, was het 15 Juni dan eindelijk zover. Het voormalige bakkerspand is geheel gerenoveerd door Creathings uit Den Bosch. Met oog voor detail en kwaliteit hebben zij een warme en uitnodigende ruimte gecreëerd waar ouders en baby’s zich volledig kunnen ontspannen en genieten.

The Little Tree biedt een uitgebreide reeks diensten, zoals babymassages en hydrotherapie (babyfloaten), voor zowel ouders en hun kindje als ook voor opa’s en oma’s die een keertje met hun kleinkind willen langskomen.

Viviana: “In The Little Tree willen we dat iedereen zich op zijn gemak voelt. De floatsessies en babymassages worden met zorg en aandacht uitgevoerd, waarbij ik altijd persoonlijk aanwezig ben om vragen te beantwoorden en ervoor te zorgen dat de ervaring prettig aansluit bij de behoeften van ouders en hun kindje.”

Kunstzinnig Kunstgalerie, musea Bourgondisch Restaurants Gastvrij Hotels & B&B’s Smaakvol Mode- en kledingzaken Prachtig Beautysalons & Nagelstylisten

The Little Tree Kerkstraat 3, Oisterwijk | +31 6 27487567 info@babyspathelittletree.nl | www.babyspathelittletree.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08404 Margriet van Ingen Uitvaartzorg