Stop

The Standard

The Standard

01-09-2024

Ontsnap naar het hart van Ibiza Stad en ontdek het stijlvol, wit hotel met 53 kamers en suites, op slechts een steenworp afstand van de jachthaven.

Op het dakterras vind je een van de beste zwembaden van Ibiza en een spectaculair uitzicht op het kasteel, zowel overdag als ‘s nachts. Geniet van de levendige sfeer in het Jara restaurant, waar de mensen en het bruisende straatbeeld samenkomen. Laat je meeslepen door de magie van Ibiza, waar alles mogelijk is tot in de vroege uurtjes. Boek nu je verblijf en beleef het ultieme Ibiza-gevoel.

Carrer de Bartomeu Vicent Ramon, 9, 07800 Eivissa, Illes Balears, Spanje | +34 871 02 79 06 | www.standardhotels.com/ibiza

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).