bruisende zaken column

Voel je weer geborgen,  gehoord en geliefd

Voel je weer geborgen, gehoord en geliefd

01-09-2024

Een groot deel van je leven bestaat uit relaties: de relatie met je partner, met je collega’s, tussen ouders en kinderen, broers en zussen, maar ook met jezelf. En binnen al deze relaties kunnen problemen voorkomen. Problemen die je zelf kunt proberen op te lossen, maar waar je ook de hulp van een buitenstaander voor in kunt schakelen, zoals van relatiecoach Angeli Engels. “Ik streef ernaar om die essentiële brug te zijn die mensen verbindt.”

Angeli Engels Relatiecoaching | Pettelaarseweg 184M, Den Bosch | 06-22241358 | www.angeliengelsrelatiecoaching.nl “Zelf kom ik niet uit de meest comfortabele gezinssituatie”, begint Angeli haar bevlogen verhaal. “Waarschijnlijk is daar de basis gelegd voor het werk dat ik nu doe. Maar ook mijn werk als internationaal sales director heeft mij gevormd en diepgaande inzichten gegeven in de menselijke interactie, motivatie, inspiratie en groei. Ik ontdekte dat één van mijn sterke punten is dat ik er heel goed in ben om mensen weer in hun eigen kracht te zetten en dat is dan ook precies wat ik nu doe als relatiecoach.” Loop jij ergens tegenaan binnen een relatie, dan kan Angeli het eigenlijk alleen maar aanraden om hulp te zoeken. “Iedereen heeft immers het recht om zich geborgen, gehoord en geliefd te voelen. Die ervaring gun ik iedereen en ik vind dat iedereen het ook zichzelf zou moeten gunnen. En mensen zijn nu eenmaal afhankelijk van elkaar voor hun geluk, dus werk daaraan als het niet lekker loopt!” Inmiddels heeft Angeli als relatiecoach al heel wat mensen mogen helpen, met de nodige positieve reacties achteraf, maar ook tijdens het traject zelf. “Een van de mooiste complimenten blijft dat ze mij een inspirerend mens noemen bij wie ze zich snel op hun gemak voelen. Daarnaast ben ik ook gewoon down to earth, recht door zee en ik zie elk coachingstraject als een nieuwe uitdaging die ik vol enthousiasme aanga om een brug te slaan binnen relaties die even wat minder lopen en zo weer verbinding te creëren.”

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere