bruisende zaken column

Ervaar de helende werking  van holistic healing

Ervaar de helende werking van holistic healing

01-09-2024

In 2019 begon Sarah Gilbert aan een opleiding tot holistisch therapeut. In eerste instantie puur vanuit interesse én om haar eigen persoonlijke ervaringen een plek te geven. Toen bleek dat ze er ook andere mensen mee kon helpen, besloot ze er beroepsmatig mee aan de slag te gaan en opende ze in 2022 haar eigen praktijk: The Happy Angel Holistic Healing. Onlangs is ze ook opgeleid tot ademcoach.

Bij holistic healing gaat het erom de balans te herstellen op fysiek, emotioneel, energetisch en spiritueel niveau. “Ik zorg dat je inzicht krijgt in het verband tussen eventuele fysieke klachten en emoties die je onderdrukt en tussen hardnekkige gedrags- en denkpatronen en ervaringen uit het verleden of je familiesysteem. Door je zelfbewustzijn op alle niveaus te vergroten, krijg je een ander perspectief. Alleen door tot de kern te komen van het probleem waar je mee worstelt, kun je uiteindelijk blokkades doorbreken en daadwerkelijk leven vanuit je hart. Dit is een bijzonder proces van onthulling, dat je groei en innerlijke rust biedt.”

Intuïtieve benadering

Wat voor mensen kloppen bij haar aan? “Iedereen is bij mij welkom. Ik ontvang veel hoogsensitieve vrouwen die op een bepaald moment in hun leven zijn vastgelopen, maar bijvoorbeeld ook vrouwen die zoekende zijn en via holistische therapie willen ontdekken wie ze zijn. Ik werk heel intuïtief en stem de sessie af op de persoon die voor me zit. Ik combineer daarbij verschillende methodieken, waaronder reiki, engelen energie, chakra balancing, klankschalen, edelstenen, innerlijk kind healing en familieopstellingen. Ademcoaching is zeer geschikt voor mensen die zitten met onverwerkte trauma´s. Ik word geleid om goed te voelen wat iemand op dat moment nodig heeft.”

Persoonlijke groei

Sarah raadt aan om vijf sessies te doorlopen. “In die tijd kun je veel vooruitgang boeken. Iedere sessie is anders. Als je ziet hoe mensen veranderd zijn aan het eind van die sessies: dan is dat te mooi voor woorden.”

Tip: The Happy Angel Holistic Healing organiseert tevens diverse ceremonies, houd hiervoor de agenda op

The Happy Angel Holistic Healing | Weislag 3, Den Bosch | 06-83165908 | info@thehappyangel.online | www.thehappyangel.online

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10835 Kindermassage Best