bruisende zaken column

Nuchter, praktisch & recht door zee.

Nuchter, praktisch & recht door zee.

01-09-2024

“Soms is het gewoon even moeilijk om je eigen leven te leiden!” Dat is volgens Henk van der Velde absoluut niet iets om je voor te schamen. “En je moet er ook zeker niet mee blijven lopen, maar gewoon om hulp vragen, want vaak zijn kleine veranderingen in je leven al genoeg om hele grote stappen te zetten.” Lukt dat je niet alleen, dan kan Henk je daarbij helpen.

Als je mij echt laat zien wie je bent en waar je mee zit, kan ik je helpen.

“Tegenwoordig noem ik mijzelf coach”, lacht Henk. “Je moet er immers toch een naam aan geven. Maar ook voordat ik mijzelf zo begon te noemen, hielp ik al jarenlang mensen om hun leven weer op de rit te krijgen. Niet op een zweverige manier, maar juist praktisch, direct, open en eerlijk en dat verwacht ik ook terug. Want alleen als je mij echt laat zien wie je bent en waar je mee zit, kan ik je helpen. Doe je dat niet, dan wil je kennelijk ook niet geholpen worden, of in ieder geval niet door mij.” Henk is overduidelijk een no-nonsense coach. Iemand die zegt waar het op staat, helder krijgt waar het probleem zit en praktische oplossingen biedt. “Daarvoor gebruik ik verschillende methodes en opstellingen, maar ook humor is een belangrijke tool. Het is weliswaar serieuze business, maar er mag zeker gelachen worden. Dat is ook wel nodig om echt naar je zelf te kunnen kijken en op de ‘resetknop’ te drukken.” De sessies van Henk vinden in principe plaats in zijn coachingspraktijk in het centrum van Den Bosch. Daarnaast gaat hij ook wel naar bedrijven toe voor coaching op locatie, zoekt hij de paarden op en… reist hij af naar IJsland. “Dat land kwam op mijn pad en greep mij aan. In nog geen drie uur vliegen beland je in een totaal andere wereld. Een wereld die ik graag laat zien tijdens de reizen die ik tegenwoordig organiseer, maar ook als onderdeel van een coachingstraject. Want een reis door IJsland levert je veel meer op dan alleen het ontdekken van een adembenemend land!”

Henk Coaching & Henk Icelandtravel Vistraat 43, Den Bosch Tel . 06-12075531 Eigenaar: Henk van der Velde www.henkvandervelde.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere