bruisende zaken

Leef je eigen leven!

Leef je eigen leven!

01-08-2024

Je hoort het helaas maar al te vaak: mensen die op hun sterfbed spijt hebben dat ze hun leven niet op hun eigen manier hebben geleid. “Ze hebben zich te veel laten beïnvloeden door anderen”, vertelt coach Ans Schrieks. “Om dat te voorkomen is het heel belangrijk om meer ruimte in te durven nemen en daar kan ik je bij helpen!”

Al tijdens haar coachopleiding van Phoenix Opleidingen ontdekte Ans haar kwaliteiten als coach. Kwaliteiten die ze al zo’n vijf jaar inzet tijdens haar werk als scrummaster in de IT-sector en bij het coachen van collega’s met een coachvraag, maar sinds dit jaar ook in haar eigen coachingspraktijk Vistavia. “Hier begeleid ik mensen in het proces om meer ruimte in te nemen, zichzelf te zijn en zo hun eigen leven te leiden. Een heel mooi en dankbaar traject en ik vind het bijzonder dat ik zo mijn steentje bij mag dragen aan het levensplezier van anderen.” Ans omschrijft zichzelf als een kleurrijk persoon, creatief en met veel liefde voor paarden en haar werk. “Bovendien heb ik zelf ook het nodige meegemaakt en heb ook ik stappen gezet om uiteindelijk te worden wie ik nu ben. Daardoor kan ik mij heel goed inleven in het proces van de personen die bij mij aankloppen voor hulp.” Waarschijnlijk is dat ook een van de redenen waarom mensen zich al snel bij haar op hun gemak voelen. “Bovendien ben ik door mijn achtergrond in de IT echt een no-nonsense coach die met beide benen op de grond staat; trajecten slepen bij mij dan ook niet eindeloos door. Samen werken we zo efficiënt mogelijk naar het gewenste doel. Zes sessies zijn daarvoor meestal al voldoende, is mijn ervaring. Hoe we die sessies precies invullen, hangt volledig van de persoon af.” Ben je benieuwd of Ans ook iets voor jou kan betekenen, naar wie ze is, haar ervaringen en haar werkwijze? Neem dan een kijkje op www.vistavia.nl of maak meteen een afspraak. Deze kan zowel bij haar in Den Bosch als op locatie of online plaatsvinden.

Vistavia Koningshoeven 21, Den Bosch 06-30134713 | Eigenaar: Ans Schrieks www.vistavia.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere