bruisende zaken column

Dé specialist in daglichtoplossingen

Dé specialist in daglichtoplossingen

01-08-2024

Wil je een donkere ruimte omtoveren tot een fijne, lichte ruimte en tegelijkertijd de ventilatie verbeteren? Dat kan met een lichtkoepel of een dakraam. Het team van Koepelkoning plaatst lichtkoepels en dakramen in woningen én bedrijfspanden.

De projecten waar Koepelkoning zich mee bezighoudt, zijn heel divers; van een bedrijfshal tot een luxe villa of een eenvoudig rijtjeshuis, zowel kleine als grotere projecten. De onderneming beschikt over een uitgebreid netwerk van zzp’ers, stuk voor stuk vertrouwde vakmensen, die indien nodig kunnen worden ingeschakeld.

Kwaliteit voorop

Naast het plaatsen van een nieuw dakraam of nieuwe lichtkoepel is ook vervanging mogelijk. Koepelkoning is altijd met vier specialisten ter plekke: een dakexpert, twee timmermannen en een allrounder. Daardoor kan het bedrijf snel werken. Dat is een must aangezien het weer in Nederland zo kan omslaan, met waterschade als gevolg. Door deze werkwijze is dat te voorkomen. Kwaliteit staat bij Koepelkoning voorop. Waar mogelijk werken ze met VELUX ramen, maar er is ook een alternatief voor mensen met een kleiner budget. De tien jaar garantie op de ramen wordt gecombineerd met tien jaar garantie op de plaatsing. Dat geeft vertrouwen.

Sfeer en beleving

Met een dakraam of lichtkoepel realiseer je niet alleen meer lichtinval in de woning. Je creëert meteen meer sfeer en beleving in huis en het zorgt voor een veel ruimtelijker aanzicht. Dat is ook wat het team van Koepelkoning zo leuk vindt aan dit werk: het is mooi om echt iets wezenlijks te kunnen toevoegen aan een woning, waar mensen lang plezier van hebben.

Een vertegenwoordiger van de onderneming komt graag langs voor een vrijblijvende prijsindicatie (dit kan eventueel ook op basis van foto´s en informatie). Je kunt contact opnemen via info@koepelkoning.nl of 085-0604708.

Geen uitdaging is ons te groot of te klein

Koepel Koning | 085-0604708 | info@koepelkoning.nl | www.koepelkoning.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10835 Kindermassage Best