bruisende zaken

DMidee maakt het verschil!

DMidee maakt het verschil!

01-08-2024

Direct mailing, is dat in onze digitale samenleving eigenlijk nog wel van deze tijd? Matthijs van Ommen, de eigenaar van DMidee, gelooft van wel. “Gezien de overvolle mailboxen is direct mailing tegenwoordig dé manier om op te vallen en als organisatie je product of dienst onder de aandacht te brengen.”

‘Wij zetten graag die extra stap’

Matthijs nam twee jaar geleden het goedlopende DMidee over. Zijn brede marketingachtergrond komt in zijn huidige werk uitstekend van pas. Sinds zijn komst waait er een frisse wind door het bedrijf. “Direct mailing is nog steeds de kern van het DMidee, maar we zijn inmiddels een volwaardig printbedrijf en maken maximaal gebruik van de middelen die we tot onze beschikking hebben. Zo persen we sinds kort ook logo’s op werkkleding van bedrijven. We doen bovendien steeds meer in eigen huis. Daardoor kunnen we de kwaliteit beter waarborgen én is de doorlooptijd een stuk korter.”

Direct mailing en meer

“Onze klanten variëren van een bekende multinational die een actie wil introduceren onder een zo groot mogelijke doelgroep tot de lokale kledingwinkel in het dorp die de trouwe, vaste klantenkring wil bedanken met een kleine attentie. Maar we versturen voor een gemeente bijvoorbeeld ook berichten naar de bewoners van een bepaalde wijk dat ze de grijze bak voortaan op dinsdag buiten moeten zetten. Naast het ouderwetse drukwerk verzorgen we tevens een stuk fulfillment voor webshops. Desgewenst nemen we het hele logistieke proces uit handen. Door ons te laten doen waar we goed in zijn, kun jij je als ondernemer concentreren op je corebusiness.”

Actief meedenken met de klant

“Natuurlijk is het mogelijk om ons gewoon een kant-en-klare opdracht te geven, maar ook als je slechts een globaal beeld hebt van wat je wilt, kun je bij ons aankloppen. We vinden het een uitdaging om met je mee te denken en gezamenlijk een plan te bedenken. Juist daarin maken we, naast de persoonlijke aandacht en de zorgvuldigheid, het verschil. Dus heb je een idee? Gooi het bij ons over de schutting, dan gaan we het voor je regelen!”

DMidee | De Wetering 123, Oosterhout 088-0301800 | info@dmidee.nl www.dmidee.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


06258 Brocks Homeopathie